Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Google+ Page Στείλτε μας email
Μια γυναίκα αφηγείται...

Ένας θεατρικός μονόλογος της Καρίνας Ιωαννίδου με ερμηνεύτρια την Γεωργία Παπαθεοδώρου-Αργυρούδη. Ένας λυτρωτικός κλαυσίγελος, μία κατάθεση ψυχής.

Υλικό από Αρχείο, οι παραστάσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Μια γυναίκα ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της, διατρέχει το χώρο και το χρόνο, μονολογεί κι ανακαλεί μνήμες της ζωής της με φόντο μια ταραγμένη και σπαρασσόμενη Ελλάδα. Μια γυναίκα, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά κάνει αναδρομή στο παρελθόν, παρατηρεί από απόσταση πια την πορεία της μέσα στο χρόνο, τους ανθρώπους που την σημάδεψαν, σταχυολογεί κι αξιολογεί σημαντικές κι ασήμαντες στιγμές που καθόρισαν την ύπαρξή της. Αναμνήσεις μιας ζωής γεμάτης αισθήματα, συναισθήματα, φως και σκοτάδι. Μια αφήγηση που ξεκινάει από τότε που ήταν μικρό κορίτσι ως τα βαθιά της γεράματα. Η ηρωίδα μιλάει με συγκίνηση και χιούμορ, απλότητα και καθαρότητα για τους πιο σημαντικούς σταθμούς της ζωής καθώς βρίσκεται πια λίγο πριν από το τέρμα. Μια παράσταση με συναίσθημα και χιούμορ.


Για τέσσερις μόνον παραστάσεις 4, 5 & 11& 12 Δεκεμβρίου 2015

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Μήττας
Σκηνογραφία: Χριστίνα Μαγκάκη  • descriptiondescriptionΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλιβερ Τουίστ
Μία παράσταση από το Θέατρο Φλέμιγκ αφιερωμένη σε όλα αυτά τα μικρα παιδιά που τριγυρνάνε ξεριζωμένα από τις χώρες τους και αβοήθητα..

Το φαφούτικο λιοντάρι
της Καρίνας Ιωαννίδου

Τετράποδοι Μπελάδες
μια παιδική παράσταση της Καρίνας Ιωαννίδου

Σπουδάστε Θέατρο σε ένα μοναδικό χώρο
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων, Ακαδημαικό Έτος 2017/2018

Παιδικά Πάρτυ στο Θέατρο Φλέμιγκ!
Διασκέδαση, χαρά και ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους!