Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Google+ Page Στείλτε μας email
Τετράποδοι Μπελάδες

μια παιδική παράσταση της Καρίνας Ιωαννίδου (* Η παράσταση είναι διαθέσιμη πλέον μόνο για παιδικά πάρτυ)

Πρεμιέρα: 16/10/2016


Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Φλέμιγκ παρουσιάζει φέτος το έργο της Καρίνας Ιωαννίδου «TΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ» σε σκηνοθεσία Χριστίνας Μαγκάκη, σκηνική και δραματουργική επεξεργασία Γρηγόρη Μήτα, σκηνικά –κοστούμια Γρηγόρη Μήτα -Χριστίνας Μαγκάκη , μουσική σύνθεση Εύης Σωτηροπούλου, φωτισμούς Γρηγόρη Μήτα.
Παίζουν οι: Ελένη Μπαρούτα, Φώτης Πολίτης, Νίκος Φραντζέσκος, Φίλιππος Καλτσίδης, Δέσποινα Θεοδωρίδου, Μικαέλα Καλλινίκου και οι κούκλες: Μούτρο, Φάτσα, Αρκουδάκι.

Πρόκειται για έργο μικτού ...

Δείτε περισσότερα
Όλιβερ Τουίστ

Μία παράσταση από το Θέατρο Φλέμιγκ αφιερωμένη σε όλα αυτά τα μικρα παιδιά που τριγυρνάνε ξεριζωμένα από τις χώρες τους και αβοήθητα.. (* Η παράσταση είναι διαθέσιμη πλέον μόνο για παιδικά πάρτυ)

Πρεμιέρα: 04/10/2015


«…Ένα αγοράκι, μόνο, εκεί έξω. Η ζωή του Όλιβερ αλλά και εκατομμυρίων παιδιών χθες και σήμερα…»

Η Παιδική-Νεανική Σκηνή του Θέατρο Φλέμιγκ παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς «Όλιβερ Τουίστ» σε θεατρική διασκευή και στίχους Καρίνας Ιωαννίδου και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Μήτα. Πρόκειται για μια παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για τη σκηνή του Θεάτρου Φλέμιγκ που απευθύνεται σε παιδιά (για όλες τις ηλικίες), σε νέους αλλά και σε ενήλικες θεατές. Μία παράσταση ...

Δείτε περισσότερα
Το φαφούτικο λιοντάρι

της Καρίνας Ιωαννίδου (* Η παράσταση είναι διαθέσιμη πλέον μόνο για παιδικά πάρτυ)

Πρεμιέρα: 04/10/2015


Το Θέατρο Φλέμιγκ παρουσιάζει φέτος το έργο της Καρίνας Ιωαννίδου «Tο Φαφούτικο Λιοντάρι» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Μήττα.

Πρόκειται για έργο μικτού κουκλοθεάτρου (και οι τρεις συντελεστές του έχουν εξειδικευτεί στο κουκλοθέατρο με σεμινάρια στο εξωτερικό) που παίζεται με ηθοποιούς και κούκλες, είδος θεάτρου για παιδιά που έχει καθιερώσει το θέατρό μας τα τελευταία χρόνια στην πόλη.

Είναι ένα έργο τρυφερό, το μόνο αυτή τη στιγμή που απευθύνεται σε μικρά παιδιά, ηλικίας από 2 έως 10 ετών. ...

Δείτε περισσότερα