Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Google+ Page Στείλτε μας email
Όλιβερ Τουίστ

Μία παράσταση από το Θέατρο Φλέμιγκ αφιερωμένη σε όλα αυτά τα μικρα παιδιά που τριγυρνάνε ξεριζωμένα από τις χώρες τους και αβοήθητα..

Η παράσταση είναι πλέον διαθέσιμη μόνο για παιδικά πάρτυ


«…Ένα αγοράκι, μόνο, εκεί έξω. Η ζωή του Όλιβερ αλλά και εκατομμυρίων παιδιών χθες και σήμερα…»

Η Παιδική-Νεανική Σκηνή του Θέατρο Φλέμιγκ παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς «Όλιβερ Τουίστ» σε θεατρική διασκευή και στίχους Καρίνας Ιωαννίδου και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Μήτα. Πρόκειται για μια παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για τη σκηνή του Θεάτρου Φλέμιγκ που απευθύνεται σε παιδιά (για όλες τις ηλικίες), σε νέους αλλά και σε ενήλικες θεατές. Μία παράσταση ...

Δείτε περισσότερα
Το φαφούτικο λιοντάρι

της Καρίνας Ιωαννίδου

Η παράσταση είναι πλέον διαθέσιμη μόνο για παιδικά πάρτυ


Το Θέατρο Φλέμιγκ παρουσιάζει φέτος το έργο της Καρίνας Ιωαννίδου «Tο Φαφούτικο Λιοντάρι» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Μήττα.

Πρόκειται για έργο μικτού κουκλοθεάτρου (και οι τρεις συντελεστές του έχουν εξειδικευτεί στο κουκλοθέατρο με σεμινάρια στο εξωτερικό) που παίζεται με ηθοποιούς και κούκλες, είδος θεάτρου για παιδιά που έχει καθιερώσει το θέατρό μας τα τελευταία χρόνια στην πόλη.

Είναι ένα έργο τρυφερό, το μόνο αυτή τη στιγμή που απευθύνεται σε μικρά παιδιά, ηλικίας από 2 έως 10 ετών. ...

Δείτε περισσότερα
Τετράποδοι Μπελάδες

μια παιδική παράσταση της Καρίνας Ιωαννίδου

Η παράσταση είναι πλέον διαθέσιμη μόνο για παιδικά πάρτυ


Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Φλέμιγκ παρουσιάζει φέτος το έργο της Καρίνας Ιωαννίδου «TΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ» σε σκηνοθεσία Χριστίνας Μαγκάκη, σκηνική και δραματουργική επεξεργασία Γρηγόρη Μήτα, σκηνικά –κοστούμια Γρηγόρη Μήτα -Χριστίνας Μαγκάκη , μουσική σύνθεση Εύης Σωτηροπούλου, φωτισμούς Γρηγόρη Μήτα.


Πρόκειται για έργο μικτού κουκλοθεάτρου που απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας από 2 έως 12 ετών. Η παράσταση μεταδίδει με μοναδικό τρόπο τα διανοήματα του έργου, παροτρύνει τους μικρούς θεατές ...

Δείτε περισσότερα