Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Google+ Page Στείλτε μας email
Θεατρικό Παιχνίδι και Θεατρική Αγωγή

Θεατρικό Εργαστήρι Παιδιών και Εφήβων, Ακαδημαικό Έτος 2017/2018Στην εποχή της καλωδιακής τηλεόρασης με τα πολυάριθμα προγράμματα, του βίντεο, των σχολικών υποχρεώσεων , των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του άγχους, τα πάντα έχουν αλλάξει εκτός από την φαντασία.

Το θέατρο μπορεί να λειτουργήσει ως "αντίβαρο" στον σύγχρονο πολιτισμό μας και να δώσει στα παιδιά ένα διαφορετικό ερέθισμα να μάθουν να μιλάνε καλυτέρα, να χρησιμοποιούν με εκφραστικότητα το σώμα τους, να τα βοηθήσει να διαμορφώσουν την προσωπικότητα τους καθώς και να γίνουν περισσότερο κοινωνικοί και δημιουργικοί άνθρωποι.

Φυσικά, δεν θα γίνουν όλα τα παιδιά ηθοποιοί, όμως μέσα από το Θεατρικό παιχνίδι και την Θεατρική αγωγή θα αποκτήσουν εμπειρίες, θα αυξήσουν την κοινωνικότητα τους, θα αναπτύξουν την προσωπικότητα τους και θα γίνουν ολοκληρωμένοι ενήλικες.

Το Θέατρο Φλέμιγκ λειτουργεί με παιδικά και εφηβικά τμήματα από Δευτερά έως Παρασκευή 18.00-19.30 και Σάββατο 10.00-15:00 ανάλογα με την ηλικία και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπεύθυνη παιδικών και εφηβικών τμημάτων: Μαγκάκη Χριστίνα 6906236421


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδικά Πάρτυ στο Θέατρο Φλέμιγκ!
Διασκέδαση, χαρά και ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους!

Σπουδάστε Θέατρο σε ένα μοναδικό χώρο
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων, Ακαδημαικό Έτος 2017/2018

Τετράποδοι Μπελάδες
μια παιδική παράσταση της Καρίνας Ιωαννίδου (* Η παράσταση είναι διαθέσιμη πλέον μόνο για παιδικά πάρτυ)