Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Στείλτε μας email
Εργαστήρι Παιδιών και Εφήβων 2019-20
Θεατρικό Παιχνίδι και Θεατρική Αγωγή

Οι εγγραφές στα παιδικά και εφηβικά τμήματα έχουν ξεκινήσει!

Στην εποχή της καλωδιακής τηλεόρασης με τα πολυάριθμα προγράμματα, του βίντεο, των σχολικών υποχρεώσεων , των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του άγχους, τα πάντα έχουν αλλάξει εκτός από την φαντασία.

Το θέατρο μπορεί να λειτουργήσει ως "αντίβαρο" στον σύγχρονο πολιτισμό μας και να δώσει στα παιδιά ένα διαφορετικό ερέθισμα να μάθουν να μιλάνε καλυτέρα, να χρησιμοποιούν με εκφραστικότητα το σώμα τους, να τα βοηθήσει να διαμορφώσουν την προσωπικότητα τους καθώς και να γίνουν περισσότερο κοινωνικοί και δημιουργικοί άνθρωποι.

Στο Θέατρο Φλέμιγκ λειτουργούν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 3 έως 17 ετών με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με το χώρο και την τέχνη του θεάτρου, ξεκινώντας με Θεατρικό Παιχνίδι στις μικρότερες ηλικίες και μαθήματα Υποκριτικής, Ορθοφωνίας, Μιούζικαλ και Θεατρικό Τραγούδι για τα προχωρημένα Τμήματα. Στο τέλος κάθε σεζόν γίνεται ανοιχτή παρουσίαση για τους γονείς και τους φίλους στην κεντρική Σκηνή του Θεάτρου, όλων όσων τα παιδιά διδάχθηκαν στο Θέατρο, είτε με τη μορφή ολοκληρωμένης παράστασης είτε με τη μορφή μονολόγων και μονόπρακτων.

Φυσικά, δεν θα γίνουν όλα τα παιδιά ηθοποιοί, όμως μέσα από το Θεατρικό παιχνίδι και την Θεατρική αγωγή θα αποκτήσουν εμπειρίες, θα αυξήσουν την κοινωνικότητα τους, θα αναπτύξουν την προσωπικότητα τους και θα γίνουν ολοκληρωμένοι ενήλικες.

Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των τμημάτων διαμορφώνονται κάθε σεζόν ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, βάση διαθεσιμότητας.

Στην αρχή κάθε σεζόν προγραμματίζονται Δωρεάν Δοκιμαστικά για όλους τους ενδιφερόμενους, σε μέρες και ώρες που ανακοινώνονται μέσα από τη σελίδα μας!


  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δον Κιχώτης
το αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες για μικρά και μεγάλα παιδιά

Ο ζαβολιάρης πίθηκος
της Καρίνας Ιωαννίδου

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων 2019-20
Σπουδάστε Θέατρο σε ένα μοναδικό χώρο

Παιδικά Πάρτυ στο Θέατρο Φλέμιγκ!
Διασκέδαση, χαρά και ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους!