Θέατρο Φλέμιγκ | Γυμνή Παγίδα - Βραβείο Κοινού 2014-2015
Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Google+ Page Στείλτε μας email
Γυμνή Παγίδα - Βραβείο Κοινού 2014-2015

Ευχαριστούμε το θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης!!

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/10/2015

Το Βραβείο Κοινού ως μία από τις τρεις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν 2014-2015 απέσπασε η Γυμνή Παγίδα, η εξαιρετική παράσταση που ανέβηκε από το Θέατρο Φλέμιγκ την άνοιξη του 2015, στα 5α Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης.

Σε μια λαμπερή θεατρική βραδιά που οργανώθηκε στο Αριστοτέλειον Θέατρο Θεσσαλονίκης από την Κουλτουρόσουπα, βραβεύθηκαν παραστάσεις, ηθοποιοί και συντελεστές παραστάσεων που ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη τη θεατρική σεζόν 2014-2015. Το κοινό γέμισε ασφυκτικά το θέατρο αναμένοντας μια εξαιρετική διοργάνωση και πράγματι η βραδιά ικανοποίησε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Γιάννη Τσιρόγλου, σκηνοθέτη την Βαρβάρα Δουμανίδου και κεντρικούς παρουσιαστές την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Βασίλη Παλαιολόγο, η βραδιά ξεκίνησε και τελείωσε το ίδιο εντυπωσιακά. Κατά την διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε μεταξύ άλλων και ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, από τον επίσης ηθοποιό και πρώην Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Γιάννη Βούρο, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της όλης διοργάνωσης.

Η παράσταση Γυμνή Παγίδα που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Φλέμιγκ τον Μάρτιο του 2015, απέσπασε Βραβείο σαν μία από τις τρεις Καλύτερες Παραστάσεις της περασμένης σεζόν, με βάση την ψήφο του θεατρόφιλου και όχι μόνο κοινού της Θεσσαλονίκης. Η βράβευση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους τους συντελεστές της παράστασης που εργάστηκαν σκληρά για να καταφέρουν να παρουσιάσουν στο κοινό ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η σημασία αυτής της βράβευσης μάλιστα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως προέρχεται από την εκτίμηση του πιο αυστηρού κριτικού μιας θεατρικής παράστασης, του κοινού που την παρακολουθεί. Για τον λόγο αυτό, όλοι οι άνθρωποι του Θεάτρου Φλέμιγκ θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που τους τίμησε και να υποσχεθούν πως θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να δίνουν όλο τους το είναι για να παρουσιάσουν νέες, εξαιρετικές παραστάσεις.

Οι Συντελεστές της Παράστασης:
Κείμενο (Αναπροσαρμογή κειμένου από τα "Χάρτινα Λουλούδια" του Έγκον Βολφ) : Καρίνα Ιωαννίδου
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Μήτας
Στους δύο ρόλους: Γρηγόρης Μήτας, Χριστίνα Μαγκάκη  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescriptionΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλιβερ Τουίστ
Μία παράσταση από το Θέατρο Φλέμιγκ αφιερωμένη σε όλα αυτά τα μικρα παιδιά που τριγυρνάνε ξεριζωμένα από τις χώρες τους και αβοήθητα..

Το φαφούτικο λιοντάρι
της Καρίνας Ιωαννίδου

Τετράποδοι Μπελάδες
μια παιδική παράσταση της Καρίνας Ιωαννίδου

Σπουδάστε Θέατρο σε ένα μοναδικό χώρο
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων, Ακαδημαικό Έτος 2017/2018

Παιδικά Πάρτυ στο Θέατρο Φλέμιγκ!
Διασκέδαση, χαρά και ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους!