Μισραχή 15
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310812000
Facebook Page YouTube Page Google+ Page Google+ Page Στείλτε μας email
Murlen Rooz

Stand Up Comedy

Υλικό από Αρχείο, οι παραστάσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Το MURLEN ROOZ είναι η φετινή εξαιρετική παράσταση Stand Up Comedy, που παρουσιάζεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, με νέα κείμενα, πολλές εκπλήξεις και αρκετή «τρέλα» στο Θέατρο Φλέμιγκ.

Παίρνουν μέρος τρείς μοναδικές γυναίκες stand up comedians, έτοιμες για κάθε ανατροπή, η Μαρία Τουμπέλη η Εύα Στέφα και η Χριστίνα Μαγκάκη.

Πρόκειται για μια καινούρια παράσταση με νέα κείμενα, έξυπνους διάλογους και καταιγιστικό χιούμορ που απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού στα δρώμενα. Όλοι και όλα παίζουν, γίνονται αντικείμενα σάτιρας χωρίς αναστολές και όρια… Όλα επιτρέπονται και το μόνο που επιβάλλεται είναι η καλή διάθεση και το γέλιο. Οι τρεις ηθοποιοί του θεάτρου, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γρηγόρη Μήττα, συνομιλούν με το κοινό, αναμετριούνται με τον εαυτό τους, εξομολογούνται και σοκάρουν. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία, ένα απολαυστικό δίωρο γεμάτο εκπλήξεις, αυτοσχεδιαστική διάθεση και ανατροπές…

Η STAND UP COMEDY είναι ένα είδος θεάτρου ιδιαίτερα απαιτητικό και συγχρόνως ευχάριστο και διασκεδαστικό λόγω του διαδραστικού του χαρακτήρα. Το θέατρο Φλέμιγκ επέμεινε σε αυτή την επιλογή του γιατί ταιριάζει στο χώρο του και σύντομα δικαιώθηκε αφού βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Έτσι, συνεχίζει και φέτος το είδος αυτό που πρώτο καθιέρωσε στην πόλη μας.

Οι τρείς MURLEN ROOZ εύστροφες, ετοιμόλογες, γοητευτικές με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και υψηλό δείκτη «κατανόησης», και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Μήττας, σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Η STAND UP COMEDY δεν έχει καμία σχέση με την επιθεώρηση όπου όλα είναι στημένα. Στην STAND UP COMEDY όλα γεννιούνται εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή γι αυτό πολλές φορές συμβαίνει να υπάρχει απίστευτη ανατροπή του βασικού καμβά-σεναρίου από παράσταση σε παράσταση. Τη διαφορά σε κάθε παράσταση θα κάνετε εσείς οι θεατές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλιβερ Τουίστ
Μία παράσταση από το Θέατρο Φλέμιγκ αφιερωμένη σε όλα αυτά τα μικρα παιδιά που τριγυρνάνε ξεριζωμένα από τις χώρες τους και αβοήθητα..

Το φαφούτικο λιοντάρι
της Καρίνας Ιωαννίδου

Τετράποδοι Μπελάδες
μια παιδική παράσταση της Καρίνας Ιωαννίδου

Σπουδάστε Θέατρο σε ένα μοναδικό χώρο
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων, Ακαδημαικό Έτος 2017/2018

Παιδικά Πάρτυ στο Θέατρο Φλέμιγκ!
Διασκέδαση, χαρά και ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους!